TRABZONSPOR TV’Yİ BAKIN KİM KURUYOR!

Kurulacak mı kurulmayacak mı diye merakla beklenen Trabzonspor TV nihayet kuruluyor.
Trabzonspor TV’nin kurulması alt yapısının hazırlanması ve teknik donanım ile eleman seçimi ve yetiştirilmesi, programların planlanması ile ilgili olarak dünyanın en ünlü haber TV karalı El Cezire sponsorluk yapacak.
Bunu için gerekli anlaşmalar sağlandı.

Trabzonspor TV’nin ülke dışından kulüp haberlerinin verilmesinde El Cezire’nin alt yapısından da yararlanacak.
Başkan, Hacıosmanoğlu’un El Cezire ile el sıkışmasındaki ince detay ise, Katar Şehni’nin   naklen yayıncı kuruluş Lig TV’yi satın alması ile yakından ilgili.
Bu konuda da ilginç bir gelişme var onu da aktaralım.

İHO- KATAR ŞEYHİ BAŞ BAŞA MI GÖRÜŞTÜ

Liglerin yayınlanmasına elinde bulunduran lig TV’nin Katar Şeyhi Al-Kahalife, 820 milyon dolara satıldığına dair bilgiler özellikle Katar Şeyhi’nin kaynaklarınca henüz doğrulanmasa da bu satışın olduğuna kesin gözü ile bakılırken, İstanbul’a bulunan Şeyh Al-Kahalif’le Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yüz yüze görüştüklerine dair bilgiler kulağımıza geldi. El Cezire TV’nin de büyük hissesini elinde bulunduran Şeyhin, Trabzonspor’la yakından ilgilendiği Trabzonspor TV’nin kurulması için El Cezire’ye  talimat verdiği söyleniyor.
Lig TV’yi satın alması ile birlikte bütün süper lig takımlarının gözünün üzerinde olduğu alıcı dolar milyarderi Şeyh ile baş başa görüşen Hacıosmanoğlu’nun özellikle, lig tv’den Trabzonspor’un alacakları ile ilgili temliklerin kaldırılması ile Akyazı’ya, sponsor olması hususunda bir görüşme yaptığı duyumlarını aldık.
Çok gizli tutulan bu buluşmanın ayrıntıları artık gün içinde önümüzdeki haftalarda belli olacak.

61saat
Google Plus'ta Paylaş

Hakkında

Uydu Medya insanlarının merak ettiği bir çok konu hakkında bilgi veren. Frekans değişikliklerini haber veren gönüllü bir kuruluştur.
    Blogger'dan Yorum Yap
    Facebook'dan Yorum Yap

0 yorum:

Yorum Gönder